Почитувани, протоколите за работа во време на пандемија со Ковид-19 се објавени на нашата веб страна. На следниот линк може да ги погледнете. Преглед на протоколи…

Локација

ЈОУДГ „11 Октомври“ во својот организациски состав има 5 објекти. Главниот објект се наоѓа на ул. „2-ра Македонска Бригада“ Б.Б., 1010 Скопје. Со кликање на линкот „Повеќе информации“, може да ги видите останатите објекти.

Работно време

Работното време на ЈОУДГ „11 Октомври“, од понеделник до петок е од 08.00 часот до 16.00 часот за административните услуги во Р.Е. „Чаир“ а од 06.00 часот до 18.00 часот за згрижување на дечиња во сите објекти.

Добро дојдовте на нашата веб страна

ЈОУДГ „11 Октомври“ – Општина Бутел, Скопје.
Под ова име, „11Октомври“, сме од 1956 година. Со многу генерации на деца заеднички проодувавме, растевме се повисоко и повисоко, игравме, учевме, се менувавме …

Зошто градинката е најдобриот почеток?

Градинката за децата претставува волшебно место за децата кое блиска со возбуда, имагинација и можности.

Календар на активности

Исхрана во градинката

Активности

Цртање и боење

Игри со играчки

Наши проекти

Свирење и пеење

Читање приказни

Игри во песок

Маскенбал

Игри со вода

Програма за воспитување

Нашата програма за деца е дизајнирана да биде интерактивно искуство помеѓу занималната, воспитувачот и децата. Таа обезбедува разновидни искуства и исклучителна поддршка на децата во процесот на учење.

Како да се запишете во нашата градинка

Повелете посетете не за да се запознаете со нашите услови на работа.
0+ Деца годишно
0 Вработени
0+ Активности во година
0 Број на објекти

Новости

Во градинката во Радишани се отвори првата најопремена сензорна просторија во Република Северна Македонија за деца со атипичен развој

Во градинката во Радишани се отвори првата најопремена сензорна просторија во Република Северна Македонија за деца со атипичен развој

Во градинката во Радишани се отвори првата најопремена сензорна просторија во Република Северна Македонија за деца со атипичен развој. На отворањето на оваа сензорна соба денеска присуствуваа...

No events hours available!
No events available!